Serseriler (2019)

Hayatlarında sorunları olan ve kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen 3 arkadaşın hikayesini anlatan Serseriler izleyenleri oldukça güldürecek bir komedi filmi olarak öne çıkmaktadır. İş hayatında, okulda ve günlük hayatımızda olan aksilikleri, sorunları unutturacak ve sizi kahkahalara boğacak iyi bir alternatif olarak düşünebilirsiniz. Salona girişte morali bozuk, canı sıkkın olanların dahi yüzlerini güldürebilen oldukça eğlenceli bir filmdi.

Başrolde olan 3 kafadara düzenlenecek operasyona verilen ‘’Serseriler’’ den adını alan film aksiyon ve komedi film önerileri arasında yer alıyor. Rüşvetle ilgili bir operasyonla görevden alınan eski polis Bülent en yakın arkadaşı Fuat ve hapiste tanıştıkları hacker Yılmaz filmin ana karakterleridir. Bir barda müdür ve güvenlik olarak çalışan Bülent ve Fuat işletme sahibinin tatile çıkması sonucu köşeyi dönmek için yeni planları olan kumarhane fikrini uygulamaya koyulurlar. Yılmaz ile tanışmaları da bu planlarında işlerinin yolunda gitmemesi nedeniyle düştükleri hapiste gerçekleşir.

Hapisten çıkmalarıyla zengin olmanın yolunu üçü birlikte aramaya başlar, ancak girilen işler bir bir batırılmaktadır. İkilinin yeni arkadaşları hacker Yılmaz’ın mobil kumarhane fikriyle yeniden kumarhane sahnesine çıkarlar. Bu yeni girişimleri sonucu köşeyi dönme amaçlarına ulaşmış olsalar da polisler tarafından yine fark edilir ve aranmaya başlarlar. Üç kafadarımızın buradan sonraki macerası kolay yoldan parayı bulmak değil polise yakalanmamanın yollarını aramak olarak devam edecektir.

Hayatın koşuşturmacalarından sıkılmışsanız veya kafanızı dağıtmak için komedi film önerileri arıyorsanız sizleri kahkahaya boğacak Serseriler filmini izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu filmde sadece gülmek, eğlenmekle kalmayıp kısayoldan zengin olmak için tüyolar da alabileceksiniz. Birde çok eğlenceli bir kişiliğe sahipseniz karşınızdakileri güldürmek için yeni replikler öğrenebilirsiniz Ancak dikkat etmeniz gereken husus ise argo ve küfür içerdiği için film tanıtımında da 13 yaş ve üzeri olarak belirtildiği gibi küçük yaşta çocuklarınızla gitmeniz uygun olmayacaktır.

Vizyon Tarihi: 6 Eylül 2019
Süre: 1 saat 42 dakika
Yönetmen: Ulaş Bahadır
Film Kahramanları: Fuat, Bülent, Yılmaz
Oyuncular: Ulaş Bahadır, Semra Dinçer, Sadık Gürbüz
Tür: Aksiyon, Komedi
Ülke: Türkiye

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.