Sıfır Bir (2020)

Sıfır Bir Filmi Konusu
Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana isimli diziden aşina olduğumuz Savaş, Cihat ve Azad Adana’daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakarak İzmir’e yerleşiyor. 20’li yaşlarda üç bu üç kafadar eski suç ve silah dolu hayatlarını geri de bırakıp yeni bir başlangıç için İzmir’de bir oto yıkamacı açar. Sakin bir hayata başlayan ekibimiz Melek ismin de başı belada olan küçük bir kız çocuğunun Savaş, Cihat ve Azad’ın yanına sığınınca ekip harekete geçer. Yeni bir başlangıç, hepimizin de bildiği gibi bu o kadar kolay olmaz siz kaçmak isteseniz de o eski yaşantınız peşinizi bırakmıyor.

Sıfır Bir filminde de Savaş, Cihat ve Azad’ın geçmişlerinden ne kadar uzak kalmak isteseler de bunu başaramayıp yine kendilerini yeniden beklenmedik bir savaşın ortasında bulur. Küçük kıza akla gelmeyecek kötülükler yapıp onu ölüme mahkum bırakan canilerin peşine düşen Savaş, Cihat ve Azad, kendilerini dönüşü olmayan bir yolun içinde bulur. Mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur.

Biz çete mete değiliz, biz bir aileyiz.

Amatör ve kısıtlı imkanlar ile çekilmeye başlanan Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana sürekli kendilerini yenileyen ve üstüne giderek koyan senaryosu, gerçekçi çatışma sahneleri, oyuncuların samimiyeti ile kendisine hatırı sayılır bir hayran kitlesi topmayı başarmıştı. Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana dizisinin sonunda filmini izledik. Bu hikayeyi gerçekten finaline yakışır bir film ile taçlandırmışlar hepinizin filmi izlemesini tavsiye ediyoruz..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.